Top 5 cele mai scumpe torturi din lume

Scrie un comentariu

2 martie 2013 prin biancaisabella

Pentru cei mai multi dintre noi, un tort cu ciocolata este deja un rasfat. Bogatii lumii insa merg mai departe si transforma un tort intr-o adevarata capodopera, care ajunge sa coste cat o casa sau o masina de lux.

Nu stim cat de apetisante iti par tie torturile decorate cu diamante, insa pentru cei mai bogati oameni de pe planeta sunt cele mai bune.

Pentru a-si arata dragostea fata de Africa, un bijutier japonez a facut un tort din ciocolata neagra cu 2.000 de diamante.

Un tort creat de chef Dimuthu Kumarasinghe care are 10 straturi cu arome diferite. Contine bijuterii scumpe si ajunge la pretul de 35 milioane de dolari.

Comerciantul de diamante britanic Carl Weininger a primit de ziua lui un tort cu aur, ce a ajuns la suma de 35 mii de dolari.

Kim Kardashian, vedeta de reality show din America, nu a avut o casnicie lunga, insa s-a bucurat de un tort de 20 mii de euro.

Tortul regal de la nunta Printului William cu Kate Middleton nu doar ca a aratat demential, dar a avut si un pret pe masura – 78 mii de dolari.

Comment...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: