Nu poti comanda aceasta pizza daca nu esti MAJOR

Scrie un comentariu

17 octombrie 2012 prin biancaisabella

pizza

Daca va nimeriti la acest restaurant din Boston si va face cu ochiul pizza Vignola Cherry, nu o puteti comanda daca nu ati implinit varsta de 21 de ani – varsta majoratului in SUA.

Vignola Cherry, gatita de bucatarii restaurantului Salvatore’s din Boston, SUA, contine suficient alcool cat sa va induca o usoara stare de ameteala, scrie huffingtonpost.com.

Prima de acest fel, aceasta pizza contine mazzarella, gorgonzola, prosciutto, miere din flori de portocal si cirese italienesti scufundate in votca de zmeura.

Bucatarul-sel al restaurantului, Victor Paone, a explicat pentru Boston Herald ca reteta a fost inventata in urma unei serii de experimente. Bucatarii incercau sa creeze o reteta de pizza cu cireste, insa acestea se uscau prea tare in cuptor. Atunci le-a venit ideea sa le scufunde in votca.

pizza

„Am ajuns la concluzia ca este o pizza minunata, insa continutul de alcool era prea ridicat, asa ca am venit cu ideea de pizza pentru cei peste 21 de ani”, a declarat Paone.

Potrivit The Herald, Boston nu are legi referitoare la continutul de alcool din mancare, chiar daca la restaurantul Salvatore’s trebuie sa arati buletinul inainte de a comanda.

Sursa: huffingtonpost.com

Comment...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: