Secretul Piramidelor din Giza va fi deslușit după 2737 de ani

3

5 septembrie 2012 prin biancaisabella

Priamidele din Giza nu sunt doar morminte care gazduiesc faraoni, ci si constructii care ascund multe secrete. Unul dintre acestea va fi dezvaluit peste trei luni de zile, cand deasupra constructiilor va avea loc un fenomen straniu, ce se petrece o data la 2737 ani!

La data de 3 decembrie 2012, piramidele din Giza se vor contopi cu spatiul: varfurile lor vor indica trei planete care se aliniaza odata la 2737 ani, mai exact Mercur, Venus si Saturn. Fenomenul ingrijoreaza, insa, astrologii, care se tem ca alinierea planetelor reprezinta un semn ca sfarsitul lumii este aproape. Insa temerile legate de apocalipsa sunt inlaturate vehement de catre oamenii de stiinta, care spun ca nu avem de ce sa ne facem griji.

Marea Piramida din Gizeh a fost timp de 43 de secole cea mai inalta constructie din lume. Turnul Eiffel a fost prima contructie care a intrecut-o, in 1889. Piramida a fost construita in jurul anului 2560 inaintea erei noastre de catre faraonul Khufu. Herodot a scris ca 100.000 de oameni au muncit pentru a construi aceasta piramida. Le-a luat aproape 20 de ani. Au folosit 2521000 blocuri de piatra de peste 2 tone fiecare. Aici apare si primul mare semn de intrebare. Cei care au construit piramida au fixat cate un bloc de piatra la fiecare doua minute si jumatate. Cu tehnologia pe care oamenirea o are astazi ar fi imposibil. Oare cum au reusit?

Un alt amanunt spectaculos a uimit intreaga lume in 1929. Un general de brigada pe nume Groves a descoperit intr-o fotografie ca Marea Piramida nu are patru laturi, ci opt. Acest efect de impartire nu este vizibil cu ochiul liber. Fotografiile din satelit au certificat aceasta descoperire dupa foarte multi ani.

3 gânduri despre „Secretul Piramidelor din Giza va fi deslușit după 2737 de ani

  1. Roby spune:

    E belea mare cu astea… eu sunt de parere ca nu sunt facute de mana noastra, la fel cum sunt aproape sigur ca exista si viata extraterestra… sau e
    posibil sa fi fost voia „LUI” :))

  2. Alex spune:

    @ ROby , exista document oficial al FBI care atesta faptul ca au gasit extraterestrii la incidentul de la Roswell ..asa ca , daca erai aproape sigur ca exista viata extraterestra , acum poti fi foarte sigur :p

Comment...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: