Sex and the City: The Movie (2008)

Scrie un comentariu

17 mai 2012 prin biancaisabella

Regia: Michael Patrick King

Cu: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon

Gen: comedie

Durata: 135 minute

Premiera in Romania: 06.06.2008

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon se reunesc, de data aceasta pe marile ecrane, in cea mai noua poveste a seriei Totul despre sex (Sex and the City: The Movie). Filmul se adreseaza atat fanilor genului, cat si barbatilor care vor sa stie cum gandesc femeile.

Sarah Jessica Parker revine la rolul care a consacrat-o, Carrie Bradshow, jurnalista mereu in cautarea partenerului ideal. Viata ei nu poate fi conceputa in afara magicului grup de prietene din care fac parte voluptoasa Samantha (Kim Catrall), ingenua Charlotte (Kristin Davies), cinica Miranda (Cynthia Nixon), iar mai nou si asistenta ei personala Louise (Jennifer Hudson). Impreuna cele mai bune prietene reusesc sa transforme orice eveniment fericit, orice despartire sau depresie intr-o ocazie excelenta de a face cumparaturi din magazinele celor mai in voga designer-i si de a vorbi despre sex si barbatii din vietile lor. Marea intrebare ramane deschisa: se va casatori Carrie cu Mr Big (Chris Noth)?

Cu regia si scenariul de Michael Patrick King, „Totul despre sex” (Sex and the City: The Movie) este o comedie romantica presarata cu partide de sex bune si partide nereusite, tinute spectaculoase, discutii despre barbati si, din nou, sex.

Sursa: cinemagia

Comment...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: