Yes Man (2008)

1

1 mai 2012 prin biancaisabella

Regia: Peyton Reed

Cu: Jim Carrey, Zooey Deschanel

Gen: comedie

Durata: 104 minute

Premiera in Romania: 09.01.2009

Jim Carrey este Carl Allen, un barbat rigid care isi da seama intr-o zi ca zice prea des „NU!”. Ca sa-si condimenteze viata si ca sa fie mai deschis in fata oportunitatilor, Carl se hotaraste sa zica numai „DA!”. „Vrei sa faci bunjee jumping?” „DA!” „Vrei sa inveti coreeana?” „DA!” Ultima comedie a lui Jim Carrey incearca sa numere de cate ori poti sa zici „DA!” inainte de a o pati, iar noi va spunem doar atat: nu de prea multe ori, dar la sfarsitul filmului va pune capat belelor in care a intrat anterior….

Peyton Reed („The Break-Up,” „Bring It On”) a regizat „Yes Man” dupa un scenariu de Nicholas Stoller si Jarrad Paul & Andrew Mogel, bazat pe cartea lui Danny Wallace. Filmul este produs de producatorul laureat cu Oscar, Richard D. Zanuck („Driving Miss Daisy,” „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”) si David Heyman (seria de filme „Harry Potter”, „I Am Legend”). Marty Ewing, Dana Goldberg si Bruce Berman sunt producatorii executivi.
in „Yes Man” mai joaca Zooey Deschanel („Bridge to Terabithia”), Bradley Cooper („Wedding Crashers”), John Michael Higgins („Fred Claus”) si Terence Stamp („Get Smart”). in completarea distributiei remarcam si prezenta lui Rhys Darby, Danny Masterson, Fionnula Flanagan, Sasha Alexander, Molly Sims, Brent Briscoe, Rocky Carroll, John Cothran si Spencer Garrett.
Din echipa de creatie a filmului mai fac parte: directorul de imagine Robert Yeoman, scenograful Andrew Laws, editorul Craig Alpert, designerul de costume Mark Bridges si compozitorii Lyle Workman si Mark Oliver Everett.
„Yes Man” va fi difuzat international de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment, si in anumite state, de Village Roadshow Pictures.

Sursa: cinemgia

Un gând despre „Yes Man (2008)

Comment...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: