The Thing (2011)

Scrie un comentariu

25 aprilie 2012 prin biancaisabella

  Regia: Matthijs van Heijningen Jr.

Cu Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Eric Christian Olsen

Gen: Horror

Durata: 103 minute

Premiera in Romania : 09.12.2011

Antarctica: un continent extraordinar, de o frumuseţe înfricoşătoare. El găzduieşte un post izolat de observaţie şi cercetare numit Thule Station. Acolo, o echipă internaţională de cercetători face o descoperire senzaţională. Dar satisfacţia descoperirii se transformă în curând într-o paranoia îngrozitoare în thriller-ul The Thing – Creatura, după ce grupul de cercetători constată că o fiinţă monstruoasă posedă abilitatea de a se transforma în orice fiinţă umană, luând exact aceeaşi înfăţişare.

Paleontologul Dr. Kate Lloyd ( MARY ELIZABETH WINSTEAD), de la  Columbia University, a părăsit siguranţa laboratorului ei pentru a veni în acest pustiu îndepărtat, care îi va oferi o experienţă unică în viaţă. Alăturându-se echipei norvegiene condusă de Edvard Wolner ( TROND ESPEN SEIM) care dăduse peste o creatură ingropată în zăpadă, Kate—împreună cu colegii ei, exploratorii Dr. Sander Halvorson ( ULRICH THOMSEN) şi Adam ( ERIC CHRISTIAN OLSEN)—descoperă un organism care pare să fi murit în ere îndepărtate.

Atunci când, printr-un simplu experiment, creatura este eliberată din închisoarea sa de gheaţă, Kate trebuie să lupte, alături de pilotul Carter ( JOEL EDGERTON), şi camaradul său, Jameson (ADEWALE AKINNUOYE- AGBAJE), pentru a o împiedica să ucidă tot ce-i stă în cale. În această întindere vastă şi înfricosătoate, un parazit reuşeşte deodată să ia infăţişarea tuturor lucrurilor pe care le atinge…asmuţindu-i astfel pe oameni, unii împotriva altora, pentru ca el să supravieţuiască şi să prospere.

Filmul Creatura, care se doreşte a fi un fel de preludiu la filmul clasic cu acelaşi nume, al lui John Carpenter, din 1982, este realizat de MATTHIJS van HEIJNINGEN, care debutează în regie odată cu el. Scenariul thriller-ului este scris de ERIC HEISSERER  şi se bazează pe povestea clasică de groază intitulată “Who Goes There?” de JOHN W. CAMPBELL JR.

MARC ABRAHAM şi ERIC NEWMAN au produs filmul sub egida casei lor de filme, Strike Entertainment. Eforturile lor şi ale lui van Heijningen au fost susţinute de o echipă excelentă, care-i include pe directorul de imagine MICHEL ABRAMOWICZ, scenaristul SEAN HAWORTH , designerul de costume LUIS SEQUEIRA , compozitorul MARCO BELTRAMI şi editorii JULIAN CLARKE  şi PETER BOYLE.

J. MILES DALE , DAVID FOSTER, LAWRENCE TURMAN şi GABRIELLE NEIMAND  sunt producătorii executivi ai filmului.

Comment...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: