Cel mai bun antivirus din lume e romanesc. Bitdefender obtine un prestigios premiu international

Scrie un comentariu

24 aprilie 2012 prin Alex

Pachetul de securitate cu steagul dacic pe sigla a reusit sa intreaca Norton, F-Secure si Kaspersky.

Softul romanesc Bitdefender Total Security 2012 a fost declarat pachetul de securitate al anului si a obtinut premiul Editor’s Choice din partea prestigiosului site american de tehnologie cnet.com, cel care a dat si premiile din cadrul targului de tehnologie CES de la Las Vegas. Programul romanesc si-a adjudecat categoria „Cel mai bun pachet platit”.

Juriul si-a motivat decizia afirmand ca Bitdefender Total Security 2012 se remarca prin „securitate de top, impact scazut asupra performantelor calculatorului si o gama larga de optiuni”.

Antivirusul romanesc a reusit sa intreaca Norton si F-Secure, urmatoarele clasate, dar si celelalte nume mari din domeniu, precum Kaspersky, McAfee, AVG, ESET sau Panda.

”Bitdefender Total Security a fost una din primele suite evaluate anul trecut si de la inceput a impresionat prin rezultatele foarte bune in teste. Concurenti puternici precum Norton sau F-Secure s-au clasat aproape, insa nu suficient de aproape pentru titlu”, a spune Seth Rosenblatt de la cnet.com. Iata prezentarea Bitdefender Total Security 2012 facuta de el:

http://www.cnet.com/av/video/embed/player.swf

„Anul trecut am luat decizii radicale, iar acest titlu imi arata ca au fost unele corecte”, spune Bogdan Dumitru, CTO Bitdefender.

In categoria softurilor gratuite, premiul merge la Avast Free Antivirus 2012, la mare distanta de urmatoarele clasate. Softul companiei din Cehia a inregistrat, insa, rezultate mai slabe fata de acum 6 luni.

http://www.cnet.com/av/video/embed/player.swf

cnet.com este unul dintre cele mai importante site-uri tehnologie ale lumii, cu peste 90 de milioane de vizitatori unici.

Sursa: cnet.com

Comment...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: